omt_admin
omt_admin Nieuws 25 november 2002

Switch Parodieën

Apple staat bekend om verdraaid goede reclame campagnes. De 1984 commercial is uiteraard legendarisch wat opzienbarend is omdat de commercial maar 1 keer is uitgezonden.

Ook de Think Different campagne is vrij bekend. De bijbehorende posters zijn collector’s items geworden. Toen onlangs in de VS Jimmy Carter de Nobel prijs voor de vrede won, eerde Apple deze ex-president door de Think Different posters van Jimmy Carter tijdelijk op de homepage terug te plaatsen.

De huidige Switch campagne doet ook veel stof opwaaien. De campagne zat Microsoft zo dwars dat ze onlangs probeerde de Switch campagne te copieëren maar ze werden snel ontmaskerd.

Dat de Switch campagne een goede, sterke campagne is blijkt ook uit de vele parodieën die er inmiddels gemaakt zijn. Deze site maakt er een sport van ze allemaal te verzamelen voor het nageslacht.

Wanneer komen de eerste nederlandse Switchers op televisie ? Laten we in ieder geval vast nadenken over leuke nederlandse parodieën. Een leuk Sinterklaas of Kerst kadootje voor je Onverlichte oftewel Windows vrienden en vriendinnen is wellicht Move2Mac waar MacOSX.nl eerder al over rapporteerde.

Reageer op artikel:
Switch Parodieën
Sluiten