MacAttack
MacAttack Geruchten 4 november 2002

Slecht nieuws komt nooit alleen

Zoals iedereen nu wel weet is de verwachte veroordeling van Microsoft uitgebleven. Alsof dat nog niet genoeg is heeft Bill ook nog wat in petto voor ons maccers. Microsoft gaat zijn hele dienstenpakket (MSN8) aan het mac platform aanbieden. 1 jaar geleden ofzo had ik dit misschien nog wel als goed nieuws bestempeld, maar nu heb ik zoiets van “leave us alone”.
Voor mij heeft het iets weg van een barbecue houden en je buurman komt opdagen met nog wat vlees dat zijn hond niet meer zag zitten.

Velen zullen verheugd zijn dat Micro$oft nog dichter komt bij MacOS, maar wat is er nog intressant aan dat platform dat wij nog niet hebben. We hebben alles al en zelfs meer dan onze win-vriendjes. Explorer 6 die in januari in beta gaat hoeft voor mij ook niet meer eigenlijk (we have better browsers now)

Reageer op artikel:
Slecht nieuws komt nooit alleen
Sluiten