Slecht nieuws komt nooit alleen

Door: MacAttack - 3 reacties

Zoals iedereen nu wel weet is de verwachte veroordeling van Microsoft uitgebleven. Alsof dat nog niet genoeg is heeft Bill ook nog wat in petto voor ons maccers. Microsoft gaat zijn hele dienstenpakket (MSN8) aan het mac platform aanbieden. 1 jaar geleden ofzo had ik dit misschien nog wel als goed nieuws bestempeld, maar nu heb ik zoiets van “leave us alone”.
Voor mij heeft het iets weg van een barbecue houden en je buurman komt opdagen met nog wat vlees dat zijn hond niet meer zag zitten.

Velen zullen verheugd zijn dat Micro$oft nog dichter komt bij MacOS, maar wat is er nog intressant aan dat platform dat wij nog niet hebben. We hebben alles al en zelfs meer dan onze win-vriendjes. Explorer 6 die in januari in beta gaat hoeft voor mij ook niet meer eigenlijk (we have better browsers now)

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  een massale boycot… mucrosoft maakt troep! alleen maar bugs en nog meer zooi! NIET GEBRUIKEN! BAH BAH!!!! microsoft is voor echte losers.. ik zie het alweer aankomen… allerlei hangende macs… lui die de msn-leet feutures als hotmail niet kunnen gebruiken omdat het niet werkt.. speciale hulp diensten..!!! NEEH! ALSJEBLIEFT NIET DOEN!!! aaah! sterf microsoft!

 • Profielfoto
  mailking

  idd. zware logge bestanden, en wederom security updates na updates. super slurpende memory apps. en applicaties die zich ongevraagd als dedicated app installeren. zo van.. eh o ja ik heb dat en dat al in je sysmap geflikkerd.. oh wilde je dat niet? te laat zoek het maar uit ik ben weg.. doei…. dat ze eens ergens anders iemand blij gaan maken mk

 • Profielfoto
  Bert

  Deze schikking is in feite weer een mooi kunstje van Bush???

  Wellicht komt er voor XP weer IE-7 met zodanige features waar wij als Maccers weer een jaar of langer op moeten wachten zoals bij de ondersteuning van XML en XSLT in IE-5 voor de Mac. WAARDELOOS :angry:

  Ben blij dat we inmiddels zeer goede alternatieven hebben:)