MacAttack
MacAttack Nieuws 17 november 2002

Robbie Williams prijst iPod aan

Naast beroemdheden zoals ikzelf, DeLaSoul, Dj Sasha, Jimmy Carter,… is er weer al een ster die zijn coming out doet. Robbie Williams is ook een ferfent Mac gebruiker en dat liet hij blijken in een radio interview met DJ Sara Cox op BBC1

“Have you got iTunes on your computer?” vroeg hij aan Sara Cox, “Go and get iTunes” probeerde hij haar te overhalen.
Hij legde haar uit waarom iTunes zo cool was :”You can download all your favourite CDs – I don’t mean download songs off the Internet, because that would be illegal, but download all the songs you own to iTunes”

Je zou denken “amai die Robbie kan met een computer werken, hiermee is het gebruiksgemak van Apple toch echt wel bewezen”. Maar Robbie doet er zelfs nog een schepje bovenop. “You can get these things called iPods. I’ve got 3,500 songs on this little white box that I put in my car and play it. It’s amazing.”

Jaja de wonderen zijn de wereld nog niet uit, naast iTunes kan Robbie Williams ook nog een iPod bedienen ook. Take that!!

Het interview kan je hier beluisteren met real player

Reageer op artikel:
Robbie Williams prijst iPod aan
Sluiten