Robbie Williams prijst iPod aan

Door: MacAttack - 7 reacties

Naast beroemdheden zoals ikzelf, DeLaSoul, Dj Sasha, Jimmy Carter,… is er weer al een ster die zijn coming out doet. Robbie Williams is ook een ferfent Mac gebruiker en dat liet hij blijken in een radio interview met DJ Sara Cox op BBC1

“Have you got iTunes on your computer?” vroeg hij aan Sara Cox, “Go and get iTunes” probeerde hij haar te overhalen.
Hij legde haar uit waarom iTunes zo cool was :”You can download all your favourite CDs – I don’t mean download songs off the Internet, because that would be illegal, but download all the songs you own to iTunes”

Je zou denken “amai die Robbie kan met een computer werken, hiermee is het gebruiksgemak van Apple toch echt wel bewezen”. Maar Robbie doet er zelfs nog een schepje bovenop. “You can get these things called iPods. I’ve got 3,500 songs on this little white box that I put in my car and play it. It’s amazing.”

Jaja de wonderen zijn de wereld nog niet uit, naast iTunes kan Robbie Williams ook nog een iPod bedienen ook. Take that!!

Het interview kan je hier beluisteren met real player

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  ik hoop dat er nog velen volgen die apple aanprijzen… (naast 99% van alle apple gebruikers die er nu zijn).

 • Profielfoto
  dennis

  Zou je echt een iPod kopen omdat Robbie em in zijn hand houd??

  Ach, het is wel leuk om zo een bericht te horen ;)

  Dennis

 • Profielfoto
  the_mark

  GEK OP MAC COOL. Gratis reclame

 • Profielfoto
  petertje

  Dan rijdt hij met een koptelefoon op of kun je een ipod aansluiten op je autoradio?

 • Profielfoto
  Paul

  :(
  Help, het domoortje Robbie Williams prijst Apple/Ipod. Laten we het niet te publiekelijk maken want dat zou Apple klanten kunnen kosten……;)

 • Profielfoto
  Stefke

  Wat is er mis met de heer Robert Williams?? Oké, dat ie ooit in zo’n gay-band als Thake That heeft gezeten is een GROTE fout geweest maar ondertussen mag hij zich toch langzamerhand echt wel meten met de groten der aarde. Dat je zijn muziek niks vind dat mag uiteraard, maar dom? ??? Ik zou iemand die ene platencontract van 80 miljoen heeft getekend niet heel erg dom noemen.. maar da’s mijn mening:D

  ps: overigens nog wel even reageren op bovenstaande reactie van petertje of eigenlijk de vraag herhalen… kan je de iPod aan je autoradio koppelen dan?? Ik sluit hem thuis aan aan mijn stereo via een “oortelefoon-naar-2 tulp” snoertje maar dat gaat niet zo in de auto volgens mij!?

 • Profielfoto
  thijsbrg

  Robbie Williams word gespondert door X-Box!