omt_admin
omt_admin Nieuws 25 november 2002

Printer oplossing voor OS X

Aangezien met de komst van Jaguar nog meer mensen eindelijk de sprong naar OS X hebben genomen komen er ook meer mensen met een probleem te zitten. Namelijk: de printer die het onder 9 zo goed deed doet het niet meer onder X. Gelukkig zijn hier meerdere oplossingen voor. Vooral uit het linux gebied worden veel drivers en software naar OS X gepoort, waaronder ook printer drivers. Er zijn echter meerdere driver-“pakketen” te downloaden. Ieder met zijn eigen ondersteunde printers maar sommige printers worden ook overlapt.

Al deze pakket met ondersteunde printers staan ook op één pagina allemaal bij elkaar. Namelijk op Linuxprinting.org.

Dus heb je nog een printerprobleem, kijk dan even op deze pagina en de forums die erbij horen. Veel mensen lopen namelijk tegen hetzelfde problemen op en veel antwoorden staan dus al in de forums vermeldt!

Reageer op artikel:
Printer oplossing voor OS X
Sluiten