Nieuwe Powerbooks!

Door: - 5 reacties

Vandaag zijn er nieuwe powerbooks uitgekomen. Er is nu een 1 Ghz en een 867Mhz G4 versie. Zoals er al roddels over het net gingen zit er dus een Superdrive in de nieuwe TiBook. Dus je kunt nu ook dvd’s branden met je laptop. Verder zit er een Ati Mobility Radeon 9000 met 32 of 64 Mb videogeheugen in.

Voor verder specificaties kijk op de powerbook apple site.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  warnerraven

  Ze zijn niet in een nieuw jasje gestoken, waar ik heel blij mee ben. Kan ik nog even voort met de mijne. Ze zijn wel minder duur geworden. Verder niet veel meer extra’s. Ik was al bang dat er heel wat ging gebeuren, ze waren ergens in het voorjaar al geupgrade dus zo kan het wel weer effe.

 • Profielfoto
  Stof

  Volgens mij is er toch wel heel wat veranderd. 867/1000MHz ipv 667 en 800, Radeon 9000 ipv Radeon 7500 en Superdrive ipv Combodrive. En inderdaad stukken goedkoper. Dat is veel meer dan ik had verwacht. (maar misschien ben ik het laatste jaar gewoon te vaak teleurgesteld en heb ik mijn verwachtingen aangepast…;))

 • Profielfoto
  Bert

  Gezien de nieuwe specificatie kan mijn TiBook-800 nog heel lang mee, of zou vanwege specifieke (andere) werkzaamheden een van de extra’s nodig moeten hebben.
  Het enige wat mij absoluut tegen valt is dat de prijzen van de TiBook’s nu pas behoorlijk in prijs omlaag zijn gegaan, want heb in juli van dit jaar nog de volle mep moeten uitgeven ondanks het feit dat deze TiBook’s toch al langer verkocht wordt.

 • Profielfoto
  Flipstra

  ….Ik heb de 667-versie pas een paar maanden, en had toch ECHT liever 1 uit deze serie gehad! Veel betere videokaart, grotere HD, SUPERDRIVE (is echt coolioo) en toch nog ff dik voor minder geld. Ik vindt het een topper! Al die mensen die altijd lopen te zeuren over apple hebben nu ff nix meer te mekkeren…:p

 • Profielfoto
  pijnhoofd

  Die zal hoogstwaarschijnlijk nog wel net zo brak zijn als met alle voorgaande revisies. Het wordt echt tijd dat Apple dat fixt, want een laptop van 3000+ Euro moet natuurlijk niet dit soort problemen hebben. Maar het zal waarschijnlijk pas in een volgend volledig nieuw model echt aangepakt worden, Apple kennende. Je zou denk dat er ergens een bel was gaan rinkelen toen ze een antenne in een afgesloten metalen (titanium) behuizing gingen stoppen… ???