Nieuwe iBooks!

Door: - 2 reacties

Ook de iBooks hebben vandaag een upgrade gekregen. De processors zijn opgewaardeerd naar 800 Mhz en de videogeheugens naar 32 mb (ati mobility Radeon 7500). Het grootste voordeel is nog de prijs. Die is namelijk gezakt!

Voor volledige specificaties kijk op de Apple site.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    bz2

    Ben ik de enige die een foutmelding krijgt bij de Nederlandse Apple store? Ik wilde namelijk de prijzen in de Amerikaanse en Nederlandse store vergelijken.

  • Profielfoto
    justi

    Om het PC kamp te kunnen bij houden en overstappers te kunnen lokken is apple verplicht de koers te varen zoals ze die nu varen. Steeds sneller updaten tegen lagere prijzen… gevolg is wel dat je mac minder waardevast blijft dan dat we dat vroeger van apple gewend waren. :(