Move2mac

Door: - 1 reactie

Ik schreef in Augustus al een Artikel over dit nieuwe software-pakket. Dit pakket zorgt ervoor dat nadat je geswitch bent al je gegevens netjes van je Win PC in je mac terecht komen en dan ook nog op de goede plaats.

Zo worden o.a. je email-gegevens netjes overgezet, je muziek, films, enz.

Move2Mac

Reacties

1 reactie
  • Anoniem

    Erg leuk natuurlijk voor de switchers. Maar dit pakket komt wel wat laat op de markt. Apple geeft bovendien een erg uitgebreide en duidelijke begeleiding op de switch sites. OK, iets meer nadenken, maar dat spaart je wel 60 dollar uit. Een goede move van Apple zou zijn om dit programma gratis bij iedere iMac en eMac te leveren. Nog mooier was geweest als ze het zelf gemaakt hadden. Maar dat doets niets af aan de inspanningen die ze via de switch sites leveren.