Mag ik een iPod II voor kerstmis?

Door: Adriaan Mol - 7 reacties

Voor veel roddels sites was de grote daling van de iPod prijzen een rede voor (binnenkort) een nieuwe iPod. En niet zomaar meer opslag ruimte of nieuwe software. Nee de iPod II. Volgens macnews.net.tc krijgt deze iPod een kleuren scherm en natuurlijk ook nieuwe software. Verder heeft macnews.net.tc niet veel over de nieuwe iPod te vertellen. De nieuwe iPod zal volgens hun uitgebracht worden op de volgende Macworld San Francisco (7 januari 2003).

In korte tijd heeft Apple 3 series (5Gb, 10Gb en 20Gb) van de iPod uitgebracht. Word het nu dan echt al tijd voor een nieuwe iPod? Naar mijn mening niet.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  mailking

  wow wow wow ben benieuwd, wat het gaat worden, en of er misschien toch stiekum digicams ondersteund gaan worden?

 • Profielfoto
  Martens

  Net nu ik een maand geleden een iPod 10 Gb heb gekocht natuurlijk! Maarjah, ik verkoop hem wel weer en koop een iPod 2, ik ben zo’n gadgetfreak ;]

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Let op: tis maar een roddel natuurlijk;)

 • Profielfoto
  dennis

  Hmz.. dan kloppen mijn voorspellingen dus best wel goed :D
  Hopelijk is de iPod 2 niet zo duur, anders moet ik weer verder sparen.
  Ik denk wel dat de roddels kloppen en ik denk ook dat de iPod nu met digitale foto’s kan omgaan want dat stond ook erg hoog op hjet verlanglijstje van alle iPod gebruikers.
  Nog maar ff w8en tot Januari, maar ik weet zeker dat Apple weer iets moois van gaat maken!!!

  Dennis

 • Profielfoto
  HSL

  ik denk dat de update wel degelijk komt, maar ik denk niet dat hij op MWSF wordt aangekondigd, want bij apple zijn ze hun beleid aan het aanpassen om hardware niet op de macworlds uit te laten komen, zodat mensen niet al te lang op updates zullen wachten….
  en ik heb ook al bij de rumors gezien dat hij $999,- dollar gaat kosten, stond op http://www.macrumors.com in een forum..
  en dat vind ik iets te duur…

  HS-L

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Zou dit betekenen dat hij meer pda functies krijgt opdat hij beter kan aansluiten op iSync? Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat apple dat ontwikkelt zonder ergens een graantje mee te pikken in dit verhaal.
  Vanmiddag zat ik met een oud collega te dagdromen over een iTablet. Een tabletpc alleen dan van apple. Mocht die uitkomen, wil ik er wel een review van schrijven, want dan bestel ik hem direct.

 • Profielfoto
  PeeWee

  Sja, ze hebben nog niet echt alle winst uit de vorige versies kunnen trekken natuurlijk, maar ze doen het denk ik om op de concurrentie voor te blijven. Ies ook belangrijk. Even wachten nog maar met de aanschaf :p