MacAttack
MacAttack Geruchten 15 november 2002

MacOSX 10.2.3 zal iChat upgraden naar 1.1

10.2.2 is net uit, dus is de tijd aangebroken om de speculaties over 10.2.3 de wereld in te sturen.
Natuurlijk is de release datum allang bekend bij iedereen die ook maar iemand kent, die iemand heeft gesproken met een broer die getrouwd is met een vriendin van de dochter van een kennis van een aangetrouwde nicht die vorig jaar een one night stand had met de achterneef van een reeds ontslagen Apple medewerker. Daardoor kunnen we reeds met trots aankondigen dat wij dus al weten dat die update er zal zijn voor kerstmis. Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat hij er na nieuwjaar is. Maar wij hebben ons volste vertrouwen in onze bron.

Behalve de releasedatum weten we nu ook al dat de grootste veranderingen betrekking zullen hebben op iChat, die eindelijk zijn upgrade naar 1.1 tegemoet gaat. Volgens die zelfde bron zou Jabber daartegen al geimplenteerd zijn, alhoewel andere bronnen dit ontkennen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat iChat pas upgegrade wordt in 10.3 Maar zoals we al zeiden wij hebben het grootste vertrouwen in onze stamkroegkennissen.

Reageer op artikel:
MacOSX 10.2.3 zal iChat upgraden naar 1.1
Sluiten