Key Chain First Aid, niet zo maar een utility!

Door: Boris - 3 reacties

Het wordt gepresenteert als een soort aardige utility om je Keychain te beheren maar eigenlijk is de Key Chain First Aid utility gewoon een Patch, een Bug Fix of een essentiele upgrade van je systeem software. Apple heeft Mac OS X afgeleverd met half werkende Key Chain software. Sleutels worden niet bewaard, wachtwoorden gaan verloren en programma’s blijven om je wachtwoord vragen terwijl je dat al hebt gegeven. Key Chain First Aid lost dit alles op. Gewoon even downloaden, je systeem laten nakijken en daarna fixen en je bent weer helemaal bij. Heel vreemd dat dit niet bij 10.2.2 is meegeleverd.

Download Key Chain First Aid

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  jamba

  Prachtig hoor zo’n programma.
  Je moet dan beginnen met je sleutelhanger paswoord in te voeren en dan gaat het meteen fout.

  In een woord Waardeloos.

 • Profielfoto
  HSL

  werkt prima, van al mijn passwoord problemen af!!

 • Profielfoto
  ivanzaancity

  Ik heb bijna elke dag problemen met Keychain….Sleutels worden niet bewaard…
  Echt Apple…. het wordt zuur bij jullie. :(