Jaguar 10.2.2 is nu verkrijgbaar

Door: MacAttack - 6 reacties

Jawel hij is er eindelijk, na vele foutief voorspelde data, ja zelfs door ondergetekende, rolt 10.2.2 nu uit je Software Update

De 10.2.2-update bevat uitbreidingen en verbeteringen voor de volgende programma’s en voorzieningen: ‘Adresboek’, ‘Afdrukbeheer’, ‘iChat’, ‘Mail’, ‘Sherlock’, IP Firewall, Rendezvous en de detectie van Windows-bestandsvoorzieningen. Deze update bevat tevens de bijgewerkte voorzieningen die tot nu toe deel uitmaakten van ‘Security Update 2002-09-20’.

Meer informatie over deze update vindt u bij
Apple

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  mailking

  hij loopt nu binnen.. hoop dat ze ook de iSync hebben aangepast…

 • Profielfoto
  MacAttack

  Ik heb de indruk dat er weer een snelheidsverbeting waar te nemen is, en ook grafisch lijkt er een verbetering qua kleuren merkbaar. Kan iemand dit bevestigen?

 • Profielfoto
  HSL

  ja ziet er wel sneller uit, maar de update knalt eerst een harde schijf eruit, en na PRAM zappen herkent hij hem weer, maar wil hij mijn iPod niet meer mounten.

  en ik kan nu ook ineens met chimera niet meer inloggen om hier iets in te typen, dus type ik dit nu maar noodgedwongen in Explorer

 • Profielfoto
  WilcMan

  Ik merk zeker een snelheidsverbetering, met name in combinatie met Dreamweaver MX. Dat scheelt dag en nacht!!!

 • Profielfoto
  mac76

  Allemaal wel leuk, die upgrade, maar ik had gehoopt dat het nu wel mogelijk om zijn om in mail bijlage te coderen, zodat ook windows mensen (de sukkelaars) mijn fotootjes kunnen openen!!

  Mac76 :angry:

 • Profielfoto
  leavestone

  Ik dacht dat het hangen na de slaapstand over was sins 1.1.5

  Echter sinds deze update kan ik weer alleen door een harde reset (aanuit lang vasthouden mijn g4 iMac weer tot even wekken)

  Je ziet het scherm maar de mac reageerd niet op muis en toetsenbord de muispointer staat wel op het scherm.
  :0