iSkin voor de PB of iBook

Door: - 12 reacties

Wil je je mac schoon houden? Geen kapot toetsenbord als er per ongeluk koffie overheen gaat. Dan is hier de oplossing. De iSkin. iSkin is een transpirant matje dat je over je toetsenbord heen legt. Natuurlijk zijn deze ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zoals licht blauw, licht roze, licht oranje, licht geel, licht groen en licht wit.

Een hele handige oplossing voor als je vaak zit te eten en drinken achter je mac en toch je mac bescherming wilt bieden. De iSkin kost $24,99.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  MacMickey

  Dit had ik ff 4 maanden geleden moeten weten!! Kosten rep iBook €800,-…oeps iets meer dan $24,99:(

 • Profielfoto
  Bert

  Zeker interessant, en wellicht ook bruikbaar als bescherming van het LCD-scherm bij de TiBook’s omdat naar verluid de toetsen hun afdruk in het scherm kunnen achterlaten…

  Hmmm… licht wit zal wel transparant zijn;)

 • Profielfoto
  mailking

  je moet ook niet eten en drinken achter je computer…..!! dat weet toch elke kleuter…:)

 • Profielfoto
  Igor

  Kleuters weten dat inderdaad nog, het is alleen dat volwassenen denken dat zij kunnen eten en drinken zonder knoeien.

 • Profielfoto
  Torz

  En waar en hoe moet dat fraais kopen?
  rechtstreeks in US?
  Hoef ik m’n slabbertje niet meer om.

 • Profielfoto
  zakalwe

  Nooit meer katteharen in mijn toetsenbord als ie weer een ‘gezellig’ plekje heeft gevonden…

 • Profielfoto
  zoem

  Hopelijk willen al de toetsen dan nog mee, en heb je er geen drie teglijkertijd mee. Anders, nog meer fouten in de emails…
  Kan me niet voorstellen dat het even soepel werkt als een gewoon toetsenbord, waar wo zorgvuldig aan ge”tweak”t is.
  En dat van die toetsen, je scherm wordt niet beschadigd. Ik heb laatst een grote poets-actie gedaan. Gewoon vochtige doek, en alle vuil komt er af, op je scherm moet je even wrijven, maar vlekken gaan er af. Die vlekken komen trouwens alleen van de zweet-afzet van je vingers op de toetsen. En dat zet zich dan weer af op het scherm.

 • Profielfoto
  Flipstra

  ….of het scherm van m’n TiBook nog goed dicht wil als die rubbermat erop ligt, of moet je ‘m d’r afhalen als ie dicht gaat? In het laatste geval krijg je waarschijnlijk nog steeds de toetsen in je scherm… Ik heb es ergens een dun leren lapje gezien dat goede bescherming geeft tegen toetsen in ’t scherm, kan me alleen niet meer herrinneren waar dat was… Iemand?

 • Profielfoto
  Cyberwolf

  :angry:
  Jammer dat de bezorgkosten bijna net zoveel is als de kosten van het matje, 16 dollar bezorgkosten is wel erg veel voor een artikel van 24 dollar.

  En in nederland heb ik ze nog niet gevonden.

  jammer

 • Profielfoto
  pijnhoofd

  Jammere aan deze rubber mat is alleen wel dat ‘ie in een US keyboard layout komt en niks anders. En als het rubber voorgevormd is voor de toetsen zal dat denk ik niet echt lekker aansluiten op een kaaskoppen keyboard. Zoals elders ook al opgemerkt helpt deze gadget ook niet met het voorkomen van het overbrengen van vet op het scherm; vet dat je vingers achterlaten terwijl je typt. Zelfs meer nog in theorie, omdat de ruimte tussen toets oppervlakte en scherm nu nog kleiner is, hoewel je wel krassen zal voorkomen. Kwestie dus van met een grote bus talkpoeder naast je (t)iBook te werken met deze mat erop. Hmm… misschien toch maar ff wachten op iets niftiers.

 • Profielfoto
  HSL

  het enigste verschil tussen de toetsenbord layouts is dat er andere letters op de toetsen staan….. dus de skin past als hij voorgevormd is op ALLE iBooks!!

  HS-L

 • Profielfoto
  Merlin

  Ik heb net al een vraag gesteld bij gadgets waar ik dit kan bestellen?

  Niet bij DR Bott zoals de site vermeld niet bij macosx en ook niet in de apple store. Dus de Marketing is goed maar de Distibutie/Verkoop is minder komt me bekend voor (Airport Express).

  Ik wacht met smart waar ik een Sonic kan bestellen.(=blauw).

  Groet merlin