MacAttack
MacAttack Nieuws 11 november 2002

De weerman gratis op je Mac

Al sinds de eerste versie van Meteorologist sta ik versteld van de meerwaarde die een eigenlijk simpel gadget aan je Mac kan toevoegen.

Ik zelf ben het type mens dat s’morgens opstaat en ipv eerst de verfoeilijke kankerstok op te steken, de on knop van zijn Mac zoekt, zijn e-mail checkt, even langs MacOSX.nl surft, vervolgens de douche in kruipt en dan nog even terug gaat surfen om dan te ontdekken dat hij weer te laat is voor zijn werk. Dus de gordijnen openen is er niet meer bij. Vroeger werd ik daar voor gestraft door op straat te belanden in een helse bui gekleed in t-shirt of in de brandende zon met een winter-jas aan. Maar sinds ik dit speeltje heb, kom ik dus altijd piek-fijn op mijn werk, maar alsnog te laat.

Meteorologist voegt een compleet weerstation toe aan je menubalk . Tot op 10 dagen op voorhand kan je zien welk weer het wordt en dit op een zeer overzichtelijke en mooi afgewerkte wijze. Leuk detail : dit is freeware!

Reageer op artikel:
De weerman gratis op je Mac
Sluiten