De overstap!

Door: Adriaan Mol - 3 reacties

Alles in het Nederlands over het overstappen van Windows XP naar Mac OS X! De achtergrond van Mac OS en Windows, geschiedenis van Mac OS, redenen om over te stappen in een korte, maar toch duidelijk overzicht. Wat je allemaal met een Mac kan doen. Welke soorten Macs in de keuze staan voor overstappers en nog veel meer. Een goede tip voor mensen die overwegen om over te stappen naar de Mac!

Download PDF
MacGroep

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  diblo

  Ik heb een iMac OS 8.6.Is overstappen mogelijk en wat zxijn de daaraan verbonden kosten?
  Diblo

 • Profielfoto
  diblo

  Tot mijn spijt is dit voormij een mogelijkheid omjullie andere vragen te stellen. Ik heb het al op een voor mij aktuele plaats proberen te doen, maar daar zagik geen kans zoals hier. Ik zou n.l graag wat informatie willen hebben over hoe te beginnen op een iMac. Welke programma’s zitten daar spontaan in en welke moet men als beginner hebben en hoe kan ik downlaoden? Dibl

 • Profielfoto
  Bert

  Meld je even aan als lid bij het forum, m.a.w. volg de instrukties en reageer met de (link in de) mail die krijgt na aanmelding.
  Op het forum kan je alle vragen stellen (en domme vragen zijn er niet) en kijk ook vooraf ook even of dat er reeds vragen en antwoorden zijn over onderwerpen via de zoek-opties.
  ;)