Weer wat nieuws

4 reacties

Het begint al bijna saai te worden. Er is weer wat nieuws bij je Software Update. Deze keer is het een Security Update voor Explorer. Beetje vreemd want de laatste nieuwe explorer moest je zelf gaan ophalen. Nu is de update opeens gewoon via Software Update beschikbaar.

“Internet Explorer 5.2.2 resolves potential security vulnerabilities in previous versions of Internet Explorer 5. This includes vulnerabilities with the validation of the digital certificate chains which may have compromised the security of the computer.”

Toch maar wel even ophalen dus…

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  eric-t

  De installatie van Internet Exploder 5.2.2 bombardeert zichzelf tot default browser. Ook al had je daar , zoals ik, een andere browser, zoals Omniweb voor. Dat kan je dan weer terugveranderen in
  Systeemvoorkeuren / Internet / Web.

  Eric
  http://erix.tk

 • Profielfoto
  helix

  waar komt dit nu vandaan? bij mij staat de 5.2.2 al een tijdje erop door gewoon te downloaden en zou dit de redenen zijn waarom ik hem niet via software update te zien krijg?? Is dit een nieuwere revisie of zo?
  Helix

 • Profielfoto
  Igor

  Als je hem al gedownload hebt zie je niks. Als je hem nog niet had zie je hem wel.

 • Profielfoto
  Scotty

  Sinds installatie van IE 5.2.2 met OSX 10.1.5 werken PHP links op marktplaats blijkbaar niet meer. als ik een foto bekijk en dan met de php “terug” link naar het artikel, gaat de “terug” link weer naar de foto i.p.v. naar de index. De BACK button doet het overigens wel goed. Met de vorige versie van IE en ook Netscape was er geen probleem.

  Enige ideeen hoe dit op te lossen?

  Allan ???