omt_admin
omt_admin Nieuws 16 oktober 2002

Switch van Microsoft?

Microsoft heeft heel even een switch reclame op internet gehad. De reclame was natuurlijk een antwoord op de switch reclames van Apple. Bij deze reclame ging het dus over een vrouw die na 8 jaar Maccen overgestapt was naar een Windows.

Bij het artikel stond echter geen naam genoteerd en dit zorgde voor een aantal ongelovigen. Na onderzoek bleek het een vrouw te zijn die voor Microsoft zelf werkte. Het hele verhaal is dus verzonnen en het artikel is dus verwijderd!

Google heeft het artikel echter nog wel op hun site staan:
Artikel

Update: De website op Google is inmiddels ook al verwijderd, je kunt een copy van de Microsoft pagina echter nog wel hier vinden.

Update: Inmiddels heeft Microsoft nog een (grote) reclame fout gemaakt, deze is na te lezen op WebWereld.

Reageer op artikel:
Switch van Microsoft?
Sluiten