Switch van Microsoft?

Door: - 10 reacties

Microsoft heeft heel even een switch reclame op internet gehad. De reclame was natuurlijk een antwoord op de switch reclames van Apple. Bij deze reclame ging het dus over een vrouw die na 8 jaar Maccen overgestapt was naar een Windows.

Bij het artikel stond echter geen naam genoteerd en dit zorgde voor een aantal ongelovigen. Na onderzoek bleek het een vrouw te zijn die voor Microsoft zelf werkte. Het hele verhaal is dus verzonnen en het artikel is dus verwijderd!

Google heeft het artikel echter nog wel op hun site staan:
Artikel

Update: De website op Google is inmiddels ook al verwijderd, je kunt een copy van de Microsoft pagina echter nog wel hier vinden.

Update: Inmiddels heeft Microsoft nog een (grote) reclame fout gemaakt, deze is na te lezen op WebWereld.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  kMIkaZu

  De foto die op de pagina stond, was gewoon een standaard stock-foto!! En vroeger heeft Microsoft ook nog es van die testimonials gemaakt, waarvan later bleek dat al die personen al overleden waren. Muhahahahaha, doe zo voort Mickeyshit, erg origineel! :D :D

 • Profielfoto
  Bert

  Die jongens gaan gewoon door met kopiƫeren, alleen weten ze niet hoe je dat moet doen.
  En het beste bewijs is hun OS, want ze kunnen nu al ruim 7 jaar afkijken hoe dat moet en snappen er nog steeds niet hoe dat wel moet, geen wonder dat een rechter in 1995 al zag dat het een slechte kopie was of uberhaupt iets te maken had met een grafische user interface.

 • Profielfoto
  sensei

  :angry:

  Iemand toevallig al de reclame gezien van Tele 2. Is compleet gejat van de Apple switch reclame. Zelfs het muziekje neigt naar die van apple.

 • Profielfoto
  mailking

  tjonge jonge gewoon zielig… Get a job… ga werken en dat ze daar die tent eens falliet laten gaan….. microshit…. Daar draait nu echt mijn buik van rond, van dit soort acties…..wweeeeuuhhaa!!!! mk

 • Profielfoto
  Mr White

  Wat een propaganda Stalin zou het niet beter gekund hebben.
  Ik ben 1.5 jaar geleden overgestapt naar mac en ik heb er geen spijt van integendeel.

  Ik gebruik nu de pc voor computer spellen, alleen werkt de helft van m’n games niet nadat ik XP heb geinstaleerd.

  En het enige dat op m’n OS 10.1.5 crashed zijn microsoft applicaties zoals word en excel en die draai ik ook nog wel native 10 ook.

  Ik wil nooit meer anders dan een mac, alleen is de hardware wel duur als er een onderdeel sneuvelt moet je diep in de buidel tasten. Een pro muis 160 gulden pffffff.

 • Profielfoto
  Bert

  “Ik wil nooit meer anders dan een mac, alleen is de hardware wel duur als er een onderdeel sneuvelt moet je diep in de buidel tasten. Een pro muis 160 gulden pffffff.”

  Is zo’n muis bij jou al eens gesneuveld?

 • Profielfoto
  Mr White

  Nee niet bij mij. Ik heb voor een bedrijf gewerkt dat Mac’s repareerd dus ik kwam geregeld met kapotte Mac’s in aanraking.

  Ik heb zo ongeveer 150 iMac’s gerepareerd en wat G4’s en ook de oudere machines.

  En geloof mij er komen heeel wat Mac’s uit de fabriek die onstabiel zijn. Hij word wel gratis gerepareerd maar je bent hem wel 4 dagen kwijt en je moet hem zelf komen brengen.

  Ik heb het zelf gehad met m’n iBook als ik hem open vouw kraakt hij als de pest. en hebben ze hem gerepareerd maar na 2 maanden kraakte hij alweer dus ik kan hem weer wegbrengen.

 • Profielfoto
  MacMickey

  He Mika!
  Soory hoor maar ik heb het echt niet verzonnen! Ik doe niet aan Mickeyshit! FF serieus dit is toch wel heel erg dom van M$….zou je hier niX tegen kunnen doen? Emial, Forum..whatever?

 • Profielfoto
  zkh prins bernard

  site is inmiddels verwijderd….

 • Profielfoto
  ParadoX

  Op de manier zoals apple hun computers kan brengen kan microshit niet en zullen ze ook nooit kunnen…PC heeft alleen maar gewonnen omdat hij goedkoper was. Blijf het toch triest vinden van Micr… dat ze apple steeds maar na blijfen doen!