Switch ook in Nederland!

4 reacties

De beruchte switch reclames zijn ook in nederland aangekomen! Ik keek weer eens op Apple.nl en zag opeens een nieuwe knop aan de bovenkant! Een switch-knop. Jammer genoeg nog geen filmpjes, maar alleen verhalen.

Nu is nog de vraag of er ook reclamespotjes komen. Ik hoop natuurlijk van wel, zodat meer mensen aan de mac gaan!

Misschien staat de knop er al langer maar was mij en nog een paar mensen in ieder geval nog niet opgevallen

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  warnerraven

  De ‘switch’ knop zit er al even (ik denk een week of drie). Ook zit deze in andere europese apple sites. De verhaaltjes zijn verhaaltjes uit de US en in de andre talen vertaalt. Ikzelf ben ook een Switcher. Alleen dat was ik al voordat Apple met deze campange kwam. Ik heb wel gereageerd op hun vraag om verhalen over switchers en dat heb ik gedaan. Later kreeg ik een mail van Apple met de mededeling dat ze contact met mij zouden opnemen. Dat is tot nu toe nog niet gebeurd. We wachten af. Mocht ik ooit gevraagd worden, laat ik het weten. Maar het zal wel niet.

 • Profielfoto
  Elger

  Ik ben ook een switcher. Ik ben tijdelijk aar een pc geswitcht voor school. Omdat dat toen goedkoper was, dachten we. Blijkbaar verkeerd gedacht, 2 reparaties verder en nog een heleboel ellende later, waaronder minstens 10 windows herinstallaties, was ik het zat. Ik ben weer teruggeswitcht naar mac os. Dat werkte gelukkig ook.:) Zolang je office voor mac hebt draaien voor de pc wereld. *lol*

 • Profielfoto
  jamba

  Leuk hoor mensen die de mac ontdekken en leuke dingen doen.
  Maar Apple nederland doet er verstandig aan om helder en vooral open te reageren op de dingen die niet zo lekker lopen.
  De laatste reacties betreffende dealer prijzen en de houding van Apple daarin.
  De maccer kijkt hiernaar met gefronsde wenkbrouwen.De windows gebruiker schrikt en bedenkt zich misschien wel!

  Apple wees niet zo verwaand en huigelachtig!!

 • Profielfoto
  Goes

  Ook als teruggeswitchte student moet ik toevoegen dat studenten office X voor het luttele bedrag van 15 €’tjes kunnen aanschaffen bij surfspot (de overkoepelende onderwijs software-inkoop vereniging).