omt_admin
omt_admin Nieuws 15 oktober 2002

SMSen en bellen via Bluetooth!

Sinds vandaag ben ik de trotse bezitter van een D-Link adapter. Deze adapter maakt het mogelijk Bluetooth te gebruiken met je Mac. Ik ben dus gelijk aan het spelen gegaan en kwam een aantal leuke functies tegen!

Ik gebruik dus Bluetooth om een verbinding tussen mijn Mac en mobiel mogelijk te maken. Alle mogelijkheden zitten eigenlijk in het programma Adresboek verborgen. iSync is ook heel handig om je contacten en agenda bij te houden maar dit was al bekend.

Als je contacten in je Adresboek staat en klikt er één aan, ga dan naar het telefoonnummer toe. Als je hierop klikt kun je kiezen of je het contact wilt bellen of een sms wilt sturen! Dit verloopt zeer snel! Na verzending was de SMS na 2 seconden bij een andere mobiel binnen! Een functie die dus in het adresboek zit zonder dat dit vermeldt staat op de Apple-site!

En natuurlijk een screenshot:

Reageer op artikel:
SMSen en bellen via Bluetooth!
Sluiten