Quicktime nu in Software Update

5 reacties

Op 18 oktober berichte Adriaan al dat de nieuwe Quicktime 6.0.2 uit was. Voor degene die zich hadden voorgenomen om dat binnenkort maar eens te gaan downloaden is er goed nieuws. Vanaf nu kun je Quicktime 6.0.2 gewoon krijgen door even Software Update te draaien. Hier het overzicht van nieuwe features en verbeteringen:

QuickTime enables your computer to display video, graphics, music, sound, sprites, text, VR panoramas, animation, and content streamed over the Internet. QuickTime 6 adds support for MPEG-4 video, AAC audio, JPEG2000, and Instant-On streaming.

QuickTime 6.0.2 provides performance and reliability enhancements.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Ganymedus

  ik vind de firmware update van de superdrive ook wel de moeite waard om te vermelden. Zeker als je leest dat je hierdoor beveiligde cd’s weer uit je superdrive kunt halen en dus inherent hieraan kunt kopieren.:-)
  Overigens geld dit alleen voor de imac g4-800 15″ tft als ik het goed heb begrepen

 • Profielfoto
  Pier

  mmmmm, wat ze niet bij de quicktime update vertellen is dat imovie niet meer werkt. Crashed voortdurend bij opstarten op 2 verschillende computers. (MacosX 10.2.1)

 • Profielfoto
  davedive

  Hallo Pier,

  Heb inderdaad hetzelfde voor als jij. Sinds ik de updater laten draaien heb crashed imovie voortdurend. Ik heb de laatste 2 dagen geen tijd gehad om het te hertesten, maar de laatste keer dat ik imovie opgestart heb, opende hij wel mijn bestaand project, maar was behoorlijk traag. Toen moest ik weg en heb ik er niet meer verder op getest.

  Mijn config : cube 450mhz / 896Ram/80gig cuda IV/osx.2.1 Extern had ik aangesloten : imic op toetsenbordusb-poort (heeft dit er iets mee te maken ?? : update past een aantal audiocodec’sen aan denk ik)

  In ieder geval zal ik dit ook nog eens in het osx-forum toevoegen, dan zullen meer mensen dit lezen denk ik.

  Na het hertesten (wordt ten vroegste morgenavond) zal ik mijn ervaringen nog eens doorsturen (op het forum dan)

  groeten
  Davedive

 • Anoniem

  …nee hoor werkt prima hier dat iMovie. Ik ben benieuwd wat het wel is…

 • Profielfoto
  alex

  hallo daar ik heb dus ook problemen met i movie . maar als je de plug in toast video cd export.bundle uitzet werkt i movie weer. maar ja ik wil wel eens een video cd branden (geen dv in). van alles geprobeerd opnieuw toast 5.2 instaleeren uuuh plug in opnieuw instaleeren. in libery/quicktime zitten rommelen enz. Had ik maar nooit die quicktime geupdate!!!! of is er nog hoop