OpenOffice in Beta!

1 reactie

OpenOffice is hét gratis alternatief voor Office v. X. Ik heb hier al eerder een artikel over geschreven.

OpenOffice is in staat al je office documenten te openen en te bewerken. Er is nu officieel een beta uit, maar of de final versie er ook komt is nog de vraag. Het jammere aan OpenOffice is alleen dat het geen Aqua-look heeft. Dus echt mooi ziet het er niet uit. Dit moet je dan maar voor lief nemen want het is immers gratis!

Voor OpenOffice heb je Mac OS X.2 nodig

Download
Screenshots

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    bz2

    Voor de versie van OpenOffice zoals hij nu beschikbaar is heb je een X Window System installatie nodig. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die allen gebruik maken van de XFree86 code. OroborosX is een populair pakket dat een vrij functioneel volledige X installatie levert. Verder is het ook mogelijk om deze beta op 10.1 te draaien, hierbij worden echter geen garanties gedaan over functionaliteit.