Nieuwe Quicktime 6 update

6 reacties

Apple QuickTime 6.0.2 is vandaag uitgebracht. Ik heb hem gedownload en geinstalleerd, er zijn geen verschillen te zien. Waarschijnlijk zijn er een aantal bugs verwijderd uit deze update. Op Apple site is nog nergens te zien wat er nieuw is aan deze update.

Download QuickTime 6.0.2

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  OMT-fan

  Zie hier de wijzigingen in 6.0.2

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Waar?

 • Profielfoto
  jamba

  Ik heb de link hier boven geprobeerd maar krijg alleen maar de quicktime pagina met de mogelijkheid om QT op te halen.
  Updaten vanuit quicktime zelf gaat niet en er staan naar mijn idee geen updates !
  Of kijk ik niet goed?
  Aljo

 • Profielfoto
  zakalwe

  Op de Apple site staat dat de huidige update niet geschik is voor Final Cut Pro of DVD Studio Pro gebruikers….

  En ik heb het net geïnstalleerd, konden ze dat niet van tevoren laten weten? :angry:

  Het staat hier: http://www.apple.com/quicktime/download/system_req.html

  Quote:
  “Note to DVD Studio Pro and Final Cut Pro Users:
  DVD Studio Pro users and Final Cut Pro users should not update to QuickTime 6 via download at this time. Final Cut Pro version 3.0.2 and DVD Studio Pro version 1.5.1 are qualified for use with QuickTime 6 included in Mac OS X v10.2.”

 • Profielfoto
  davedive

  Ik heb via Macnn.com, de standalone installer opgehaald en geupdate. Nu kan ik echter imovie niet meer opstarten. Bij het opstarten, krijg ik de melding ‘imovie is onverwachts gestopt, het systeem en andere … hebben geen nadeel ondervonden’ (vrije neerpenning van melding). Ik heb met ‘pacifist’ de prebindings opnieuw bijgewerkt maar niks helpt. Ik weet dat imovie sterk op quicktime steunt, maar hoe de vork in de steel zit, weet ik niet.

  In ieder geval zou ik oppassen met updaten.
  davedive
  :(

 • Profielfoto
  cees

  Quick-time is meer dan een player:p