omt_admin
omt_admin Nieuws 29 oktober 2002

MacOSX.nl steeds bekender?

In de nieuwste Publish wordt er in de rubriek ‘Print & Web tips’ aandacht besteed aan de website macosx.nl. De auteur Kentie (wie kent hem niet) bespreekt oa de hier genoemde tips over het Xpress-OSX schermververs probleem. Daarnaast wordt de chat-client besproken. Het verhaal over de chatclient staat onder de lees verder.
Mac OSX chat

“De populaire Web-site MacOSX.nl heeft een unieke toevoeging voor alle Apple-diehards: een OSX compatible chat-client waardoor u tot in de kleine uurtjes met uw Mac-gebruikers kunt discussieren. Het programma is gratis op te halen op www.macosx.nl en maakt gebruik van de log-in functionaliteit van de MacOSX.nl site. Dus eenmaal aanmelden en u wordt automatisch herkent door de Mac OS X client en u kunt uw bijdragen op het populaire forum kwijt.”

Update: [Adriaan] Ik heb even een plaatje van de maandelijkse groei bij dit artikel geplaatst. In januari is de site naar een nieuwe server verhuist, dus die kloppen niet. In april was er iets mis met de statestieken dus die kloppen ook niet.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl steeds bekender?
Sluiten