MacFan komt met dBOEK

5 reacties

In de volgende MacFan (nummer 43) zit een gratis boekhoudpakket bij. Hier een quote uit de MacFan website over de volgende MacFan: “Veel ondernemers vertrouwen hun brieven en facturen toe aan FileMaker Pro. Helaas verdween kort geleden STB Boekhouden, de enige boekhoudtoepassing voor FMP, van de markt. MacFan besloot niet bij de pakken neer te zitten en ontwierp dBoek, een eenvoudig boekhoudpakket waar u zelf op voort kunt borduren.”

Meer informatie kun je vinden op de MacFan pagina.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  Ik ben al een tijd op zoek naar een programma om mijn boekhouding te doen. Zeker met al die burokratische rompslomp die ik bijna elke dag ontvang. Dat wordt dus macfan kopen?

 • Profielfoto
  Whymme

  De MacFan vermeldt niet of het programma zelfstandig draait of dat je FileMaker Pro ervoor nodig hebt. Lijkt me toch wel nuttig om te weten; ik heb geen FMP.

  Whymme

 • Profielfoto
  Fried

  Je hebt FileMaker wel nodig. Een groter probleem voor mij is dat ik geen verstand van boekhouden heb, en dan zijn al die begrippen die gebruikt worden voor mij abacadabra. Dus eerst maar eens een cursus boekhouden volgen…

 • Anoniem

  Is er ergens waar wij dit kunnen downloaden:(

 • Profielfoto
  gngstr