iPod update 1.2.1

5 reacties

Vandaag is er een nieuwe update voor de iPod vrijgegeven. De vernieuwing is:

iPod Software 1.2.1 fixes a problem with the battery icon. It now correctly indicates a full charge.

Oftewel: iPod software 1.2.1 repareerd het probleem met het batterij icoon. Hij geeft correct nu een volle batterij aan.

iPod Software Download

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  eric-t

  De update werkt in ieder geval flitsend bij mij.

  Nou is het wel bekend dat er sinds versie 1.2 een heleboel mensen klagen dat hun accu veel sneller leeg loopt. Ik vraag me af of dat DAT probleem nu is verholpen. Als ik dit vergelijk met wat Apple schrijft zou je het kunnen interpreteren als dat de accu wellicht helemaal niet sneller leegliep maar dat de software alleen maar foutief aangaf dat deze leeg was.

  Iets anders wat ik me afvraag is of hier meteen de grens van 100dB voor de Franse markt is ingevoerd. Dat zou je wel verwachten nu.

  Eric
  http://erix.tk

 • Profielfoto
  pijnhoofd

  Het kan natuurlijk ook nog zijn dat de batterij nog net zo snel leegloopt, maar dat de display dat nu correct aangeeft. Ik heb nog niet kunnen testen of het een of het ander waar is, maar ik hoop natuurlijk dat mijn iPod gewoon weer de battery life heeft van 1.1 en eerder. Ik kon hem met 1.2 nog niet eens een werkdag lang in mijn jas laten zitten zonder dat de battery helemaal leeg was, of dat dacht ie dan tenminste.

 • Anoniem

  Het schijnt dat met deze update ook het maximale volume wordt teruggezet in verband met Amerikaanse wetgeving en gehoorbeschadiging?
  Ook schijnt er een patch voor te zijn om dit weer te herstellen. Weet iemand hier meer van af?

 • Profielfoto
  lisette

  hai iedereen, ik hoop echt dat 1 van jullie me kunnen helpen, want ik zit dus met een probleem .. Mijn ipod doet niet zo veel meer, behalve zoemen en dat er dan zo’n apple in beeld komt. Hij is niet gevallen ofzo, maar ik vraag me nu toch echt af wat er aan de hand is. Als ik de middelste 2 knopjes ingedrukt houdt, komt er in beeld te staan: Ok to disconnect, heeft iemand raad? want ik ben echt een a-technisch meisje

 • Profielfoto
  Ypot

  Ga naar het forum en stel daar je vraag :)