Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 29 oktober 2002

Het laatste WiFi nieuws!

Het Apple wereldje is erg geïnteresseerd in WiFi (de draadloos standaart waar de AirPort gebruik van maakt). WiFi begint de laatste jaren steeds populairder te worden, de telecom maatschappijen krijgen zelfs de kriebels als ze de voordelen van WiFi zien en ze zelf miljarden euro’s in UMTS hebben geïnvesteerd. Het laatste Nederlandse WiFi nieuws is altijd te vinden op de website van Peter Kentie; HotSpot.nl.

Daarnaast is er een leuk WiFi initiatief HubHop. HubHop exploiteert het grootste gratis en niet gratis WiFi netwerk in Nederland. Mensen met een eigen accesspoint kunnen hun accesspoint aanmelden en kunnen daarvoor gratis gebruik maken van de andere (nu 524) aangemelden punten. Ook heeft HubHop een Premium WiFi netwerk die op plaatsen zoals café’s, restaurants en tankstations komen. Een paar van de mensen achter MacOSX.nl zitten ook achter het HubHop initiatief.

HotSpot.nl
HubHop

Reageer op artikel:
Het laatste WiFi nieuws!
Sluiten