Flinke kortingen op Office!

3 reacties

Als je bij aanschaf van een nieuwe mac gelijk Office aanschaft kan je kortingen tot € 470,- krijgen.

Apple site:
Als je tussen 28 oktober 2002 en 31 januari 2003 een Mac en Microsoft Office v. X* aanschaft, krijg je direct tot € 470 korting (incl. BTW).*

Je kunt je bestelling nu direct plaatsen bij de Apple Store of een bezoek brengen aan een deelnemende erkende Apple reseller.

Office actie

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Rutger van Dijk

  Ik heb vorige week in de VS bij het computerwinkelketen CompUSA een G4 Powerbook gekocht. Daarbij kon ik een officieel MS Office X pakket krijgen voor maar $199,00 extra. In de VS kunnen ze dus lager gaan met de Microsoft pakket prijzen dan bij ons in Europa. Misschien een ideeetje als iemand binnenkort naar the USA gaat en een nieuwe Mac nodig heeft.
  Groeten, Rutger

 • Profielfoto
  Flipstra

  … of dump Microsoft Office X nu er zo weinig pakketten verkocht worden. Waarschijnlijk zien ze de bui ook al hangen nu OpenOffice met de Beta voor OSX uit is. Dat is namelijk gratis. Daar kan zelfs een korting van € 470,- niet tegenop!:p

 • Profielfoto
  Josh

  iMac OSX.2.3
  Nou ja, betalen kan altijd en eeuwig, maar een ß-versie voor OFFICE:Mac voor 30 dagen is best de moeite waard! Ik heb genoten van de fraaie vormgeving. Echter bleek mij dat een hernieuwde installatie een blokkering oplevert, eveneens zelfs een tweede download. Microsoft heeft dus ergens… een geheim mapje met vervaldatum aangemaakt.
  Wie weet waar dat is? ???