Eindelijk update van ATI!

4 reacties

Vandaag heeft ATI eindelijk een update voor de drivers voor de hun video-kaarten uitgebracht. Onder 10.1 hadden we al een update maar nu eindelijk ook een voor 10.2.

De ondersteunde kaarten zijn:

RADEON 8500, RADEON 7000, RADEON (AGP & PCI), Xclaim VR 128, Rage Orion, Nexus 128, Xclaim VR (Rage II/Pro), Xclaim 3D Plus, Nexus GA, Xclaim 3D (Rage II/Pro), Xclaim GA en “This software set also supports most ATI graphics built into many Macintosh models.”

De update zorgt ervoor dat er een beter verbinding is tussen video-kaart en mac zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de video-kaart. In Warcraft III is zeker een verschil te merken!

Download

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Torz

  Niet te downloaden ,duurt uren,probeert zeker de hele wereld.

 • Profielfoto
  mailking

  mmm bij mij geen probleem, en kan nu 1920 x 1080 draaien… dus semi breedbeeld….:)

 • Profielfoto
  boldfella

  Ik heb een Ibook (G3-500MHZ) met (weet ik niet helemaal zeker) een ATI RAGE MOBILITY videokaart 8 MB. Onder systeemprofiel vindt ik o.a. het volgende:

  Kaartnaam: ATY,RageM3p29s
  Kaartmodel: ATY,RageM3
  Kaart (video)geheugen: 8 MB
  Kaarttype: display
  Revisie: 2

  Is deze update ook voor mij geschikt?
  Wat zijn de risico’s?
  Ik heb tevens op de site van ATI gekeken. Ze doen een een beetje vaag als het om laptops gaat. Dat ik bij de fabrikant van mijn laptop moet zijn e.d.!

  Wie weet raad? ???

 • Profielfoto
  HSL

  ik heb zo’n zelfde iBook en gewoon de update gedraaid want het is voor alle ATI rage en radeon kaarten, ook die in laptops en powermacs zitten, dus niet alleen de kaarten die gewoon los in de winkel zijn gekocht. Ik merk overigens op mijn iBook niet veel verschil.
  maar op mijn G4 (2×500) met ATI RADEON 32MB werkt deze update heel erg goed!!

  HS-L