Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 3 oktober 2002
Leestijd: 1 minuut

Een rondje Apple’s smijten…

Als vervolg op het bericht van Boris. Er is een website speciaal opgericht voor dit “Apple probleem”. Ik citeer letterlijk uit de website:

“Apple Verkoop in Nederland heeft op 1 oktober de marges voor zo’n 100 of meer Apple dealers teruggebracht naar minder dan 1%.

Daartegenover heeft men de eigen internetsite voor rechtstreekse verkoop zo gelaten en ook de “geauthoriseerde Apple dealers” kunnen meegenieten van de (nog) lage inkoopprijzen. Voor de 100 dealers is echter het doek gevallen.

De manier waarop Apple verkoop dat heeft voorbereid verdient geen schoonheidsprijs en dat is heel licht weergegeven. De verkoper die nog geen drie weken geleden in Huizen was heeft over deze actie niets meegedeeld. En daarna was hij voor de vele E-mail berichten niet thuis. Ook op onze fax berichten reageerde hij niet meer. Kennelijk zijn er medewerkers die het nieuwe beleid moeten uitdragen, maar er zelf niet achterstaan….

Lees meer op Een rondje Apple’s smijten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.