Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Geruchten 2 oktober 2002
Leestijd: 1 minuut

Bluetooth en de Mac…

De nieuwe standaard voor draadloze communicatie over een korte afstand is Bluetooth. Dit is al lang bekend nieuws. Apple heeft hier van begin af aan goed op in gesprongen zoals Apple dit altijd doet met nieuwe dingen. Zoals USB, FireWire, Airport, enzovoorts is Apple de concurrentie altijd een stap voor.

Apple ondersteund Bluetooth nu dus enige tijd en in 10.2 zit het standaard ingebouwd. Het leuke van dit alles is dat de Windows-wereld nog niet klaar is voor Bluetooth. Ze krijgen het nog niet goed voor elkaar om Bluetooth te ondersteunen.

Dus wil men kunnen comminuceren met een Bluetooth-apparaat en een PC, dan moet men toch al gauw aan een Mac gaan denken! Dus weer een reden om over te stappen naar de Mac!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.