omt_admin
omt_admin Nieuws 15 september 2002

Xnap 2.2

XNap is een client voor het Gnuttela netwerk. Dit is hetzelfde netwerk waar Limewire en Acquisition ook gebruik van maken.

Limewire heeft sinds een paar dagen weer veel updates uitgebracht. De huidige versie is nu 2.6.3. Alleen wordt het programma nog trager en beginnen steeds meer mensen naar een andere optie te zoeken. Veel mensen zijn daarom al over gestapt naar Aquisition.

Er is echter nog een ander goed programma beschikbaar: namelijk XNap. XNap vind veel bestanden die ik met Limewire of Acquisition niet gevonden kreeg. Heeft veel functies en sommige makkelijke functies die ik in de andere niet kon vinden. Zoals een tellertje die aangeeft wat je totale upload en download snelheid is, je kunt je minimale of maximale bitrate voor een nummer instellen, maximaal aantal MB’s, enzovoorts… Het programma deed me gelijk denken aan de goede oude tijd met Napster… de naam helpt daar natuurlijk ook aan mee XNap….

Download XNap

Reageer op artikel:
Xnap 2.2
Sluiten