Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 9 september 2002

Typisch Microsoft? Windows Media Player 9

Door een geplaatste link op ons forum hebben we dit uit een artikel op MacCentral kunnen vinden.

De nieuwe technologie Instant-On, die in de nieuwe Quicktime 6.0 zit, verbeterd de live-streaming, zodat het niet meer hoeft te bufferen. Met de uitkomst van Windows Media Player 9 is dit ook verleden tijd, door de technologie FastStream. FastStream is vrijwel dezelfde technologie als Instant-On.

Dit komt uit een artikel van MacCentral. Frank Casanova, Apple’s director van QuickTime: “They announced what they call FastStream, which is basically our Instant-On technology — they just released the beta version, while we have shipped tens of millions of copies of it already in QuickTime 6.”

Dit is nog lang niet alles, lees het volledige artikel op MacCentral.

Reageer op artikel:
Typisch Microsoft? Windows Media Player 9
Sluiten