Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Geruchten 18 september 2002

Reality Check For Mac Gamers ?

Er blijken nogal wat misverstanden te bestaan over het gamen op een PC versus het gamen op een Mac. Op een mac-gaming site kwam ik dit artikel tegen over het prestatieverschil. Het legt enkele hardnekkige misverstanden uit over de schermverversing tijdens multiplayer-games over het internet en wat het oog maximaal aankan qua verversing.
Ze behandelen ook de ware reden van het prestatieverschil. En deze is terug te voeren op verschil in processor-kracht tijdens het gamen. De Altivec delft hierbij het onderspit ten opzichte van de hogere megaherzen van de peecee’s. Het artikel is met name NIET bedoeld om een platform ‘naar beneden te halen’ maar laat simpelweg zien waar je staat als Mac gamer anno 2002.

Reageer op artikel:
Reality Check For Mac Gamers ?
Sluiten