Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 17 september 2002

Photoshop geblazen! Gratis cursus!

Photoshop cursussen zijn ongelovelijk duur, dus dit is een interessant aanbod voor iedereen die wat meer over Photoshop te weten wil komen. MacOSX.nl organiseert samen met haar bezoekers een gratis Photoshop cursus.

Ook kunnen mensen komen om even lekker te “AppleTalken”. Het lijkt me in iedergeval erg leuk om de bezoekers van MacOSX.nl in het echt te ontmoeten!

Hier de concrete plannen voor de GRATIS Photoshop cursus tot nu toe:

Het is een cursus van, voor en door enthousiaste mensen die op een leuke, niet-commerciele -lees gratis- manier zich willen verdiepen in het programma Photoshop en zich zo willen bekwamen in de digitale beeldbewerking. Er is een enthousiaste leraar (Tiny), er zijn inmiddels twee beamers beschikbaar gesteld, en drie mensen hebben gezegd ruimte beschikbaar te hebben, in een grafisch bedrijf in Urk, in een kerk in Utrecht of bij mij (Adriaan) thuis in Breukelen.

Iedereen kan meedoen die OS9 en OSX heeft draaien, en die Photoshop 6.0 of hoger heeft. We starten op beginnersniveau, later kunnen de die-hard Photoshoppers doorgaan. Aangezien de meeste mensen een iMac of laptop hebben is het het meest praktische uitgangspunt dat mensen hun eigen computer meenemen! Mensen met een G4 moeten iets meer sjouwen…

Wat er nu dus nog nodig is zijn aanmeldingen en mensen die over ruimten beschikken! En over het juiste enthousiasme om hier gewoon iets leuks van te maken! Natuurlijk zullen wij jullie hierover meer op de hoogte houden, dus houd de website in de gaten! Een datum is ook nog niet geprikt, maar als dat éénmaal gedaan is zal dat duidelijk op de website gemeld worden.

Dit is een idee van Peter Lievense [[email protected]]. Dus mail enige interessen, beschikbare ruimte of iets dergelijks naar Peter of mij [[email protected]].

Reageer op artikel:
Photoshop geblazen! Gratis cursus!
Sluiten