Boris
Boris Nieuws 3 september 2002

Niet alleen rekenen…

De Calculator die bij Jaguar zit heeft voor het eerst in 16 jaar een paar nieuwe features er bij gekregen. Ze vallen niet eens meteen op trouwens. Op de Calculator zelf zie je een nieuwe knopje “Advanced” en als je daar op klikt verandert de Calculator meteen in een dikke vette wetenschappelijke Calculator. Maar dat is nog niet alles. In het menu zijn een paar nieuwe mogelijkheden te vinden. De Speech commands zijn even leuk om mee te spelen maar heel handig is het menu “Convert”. Daarmee kun je wisselkoersen bekijken voor valuta en de koersinformatie wordt vers van het web gehaald als je dat wilt. Maar ook maten (hoeveel centimeter is een inch?), gewichten en andere dingen zijn om te rekenen. Ik ben meteen even de andere standaard programma’s gaan bekijken op zoek naar nieuwe features maar helaas heeft de Klok nog steeds geen wekker of stopwatch…

Reageer op artikel:
Niet alleen rekenen…
Sluiten