Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 23 september 2002
Leestijd: 1 minuut

MacOSX.nl gaat tevreden verder

MacOSX.nl is in een hele korte tijd flink groter geworden en we blijven natuurlijk de website uitbreiden. MacOSX.nl heeft momenteel zo’n 1000-1500 unieke bezoekers per dag, voor internet getallen is dit niet ongelovelijk veel, maar het zijn wel allemaal nederlandstalige Apple fans. Dit maakt het publiek natuurlijk meteen stukke interessanter!

Allereerst wil ik alle donateuren bedanken, door hun blijft de website in leven. Ook wil ik alle redacteuren bedanken die artikelen schrijven voor MacOSX.nl, de actieve forum gebruikers die mensen uit de brand helpen of tips geven en natuurlijk eigenlijk alle MacOSX.nl bezoekers!

Voor de mensen die het gemist hebben: zondag 6 oktober is bij mij thuis een meeting en gaan we een bespreking houden over een “gratis Photoshop cursus” die binnenkort ook plaats zal vinden. Natuurlijk zullen we er ook een gezellig Mac dagje van maken. Iedereen is welkom, maar die moet wel eerst even een mailtje sturen naar Peter Lievense.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.