Boris
Boris Nieuws 18 september 2002

Mac OS X Jaguar 10.2.1 Update

Wat een leuke dag! Eerst een iTunes update. We waren even wat teleurgesteld dat het geen 10.2.1 update was maar toch leuk dat er weer wat nieuws was en dan nu zo vlak voor het slapen gaan dan toch opeens nog 10.2.1 in de Software Update!
Hier de beschrijving van Apple:

The 10.2.1 Update delivers enhancements and improvements to the following applications, technologies and components: Mail, Image Capture, Help Viewer, graphics, printing, networking, Rendezvous, Kerberos, USB, FireWire, SCSI device compatibility and includes additional Digital Hub peripheral device support.

For detailed information on this Update, please visit http://www.info.apple.com/kbnum/n107036

Ja, dat laatste document hadden we natuurlijk allemaal al gelezen he? Apple had het namelijk per ongeluk al online gezet. Daarna hebben ze het snel weer gewist van de server. Nu is de update uit en zijn ze alleen weer vergeten het document terug te zetten. Voor degene die het als nog willen lezen raad ik dit artikel aan.

Reageer op artikel:
Mac OS X Jaguar 10.2.1 Update
Sluiten