Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 28 september 2002

iPod is de beste!

Voor ons als die-hard Apple-fans was het al lang duidelijk: De iPod is de beste MP3-speler die er is. Nu is dit niet altijd hard te maken, maar sinds vandaag wel!

In de nieuwe consumentengids staat namelijk een test over draagbare audio-spelers. Dus MP3-speler, Discmans, MP3-discmans, enzovoorts. Onder de MP3-spelers kwam de iPod als beste uit de test en is dus “Beste koop”.

Het enige jammere van deze test is dat ze nog de oude iPod 5 gig gebruiken en niet de nieuwere variant met veel meer functies en windows-ondersteuning! Een beetje slecht want de oude variant is al zo’n 2 maanden niet meer leverbaar!

Maar toch weer een overwinning voor Apple… (zelf met oudere produkten)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPod is de beste!
Sluiten