Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 27 september 2002

iPod FM transmitter

Ingezonden door Jeroen Vanas: Griffin Technology brengt binnenkort een FM transmitter voor je iPod uit. Je kan dan wireless je muziek afspelen op elke (FM) radio. Het grote voordeel van dit dingetje is dat je kan kiezen uit honderden frequenties i.t.t. andere gelijksoortige devices waar je slechts uit vier frequenties kan kiezen. De frequenties van de iTrip verschijnen op je iPod display. Met je scrolwheel kies je er een uit. Het (witte) apparaatje klik je op je iPod en werkt zonder batterijen. Griffin beloofd dat de iTrip heel weinig stroom verbruikt. Volgens mij winnaar van de week. Vanaf September(?) te verkrijgen voor $29,95.

Griffintechnology.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPod FM transmitter
Sluiten