Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 28 september 2002
Leestijd: 1 minuut

Hotel Breukelen: Photoshop-meeting!

De Photoshop meeting nadert met rasse schreden. Zoals bekend is het doel van de meeting tweeledig: een kennismaking met de ‘gezichten achter de nicknames’, en een werkbespreking over de te volgen Photoshop-cursus. Hoe zetten we het op? Wat gaan we behandelen en wat niet? Wat willen we, en, bovenal, hoe maken we het tegelijk zo leuk mogelijk? Laat ook iedereen bij zichzelf te rade gaan of hij/zij genoeg Photoshop-kennis heeft om die met de anderen te delen, d.w.z. op een van de cursusbijeenkomsten ook soms de taak van ‘leraar’ op zich te nemen!
Wegens het grote enthousiasme; als iedereen komt op zondag 6 oktober (en laat ik niet merken dat dat niet zo is.. 🙂 ) zijn we met een dikke 25 man tot nu toe. Mede vanwege de logistiek gaan we daardoor de locatie wijzigen!:

De plaats van samenkomst wordt het ‘Chinese’ Van der Valk Hotel te Breukelen alwaar we rond 11.00 uur in de Brasserie welkom zijn!!!

Dus: Iedereen tot zondag 6 oktober!!!

Meer informatie? Mail Peter Lievense.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.