omt_admin
omt_admin Nieuws 13 september 2002

Het einde van Dave?

Thrustby Software de makers van Dave zijn nog hard bezig aan een versie die ook werkt onder 10.2. Echter is Samba die hetzelfde doet als dave nu al op de markt met een gratis arternatief.

Samba 2.5b03 is nog een beta maar is al wel te downloaden. Het programma helpt je met een verbinding te maken met Windows PC’s. Dit kan echter ook al vanuit jaguar zelf, maar een belangrijk verschil is dat je met Samba nu ook je printer kan delen en dat Samba helemaal gratis is! Dit kon je eerst alleen maar voor elkaar krijgen met $Dave$! Dave heeft ook al een beta beschikbaar maar deze is alleen voor Dave gebruikers en het is nog maar afwachten wanneer de echte versie komt!

Dus deel je printers nu helemaal gratis met Samba en zet Dave aan de kant!

Reageer op artikel:
Het einde van Dave?
Sluiten