Boris
Boris Geruchten 27 september 2002
Leestijd: 1 minuut

Apple iPhone? Toch niet…

Afgelopen woensdag publiceerde de site ePrairie een artikel over het binnenkort uitkomen van de Apple iPhone. Er waren zelfs product foto’s bijgevoegd die gelekt zouden zijn vanuit Apple. De echte Apple kenner had aan het Apple logo zonder bite en met steeltje naar de andere kant al kunnen zien dat dit een product was van de Applele.com site. Enkele andere nieuwssites namen het bericht echter meteen over en zo geloofde opeens een flink aantal mensen dat die telefoon er inderdaad echt zou komen. En niet zo maar mensen maar bijvoorbeeld ook financieel analisten en bijna Apple zelf. De persvoorlichter kon in eerste instantie alleen maar uitbrengen dat ze het bericht niet kon ontkennen of bevestigen. Maar na de foto’s bekeken te hebben kon ze toch wel degelijk vertellen dat het allemaal fake was. Na overspoeld te zijn door honderden Mac gebruikers die de site op hun fout wezen hebben ze nu een artikel over hoe het allemaal zo ver is gekomen. Erg grappig…

Maar toch jammer dat het niet waar is he?

ePrairie.com
Applele.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.