Bert
Bert Nieuws 2 september 2002

Apple aanwezig op IBC 2002.

Van 13 t/m 17 september in de RAI te Amsterdam.

Ga naar de stand van Apple op IBC in hal 7, stand 521 en ontdek waarom de producten van Apple de toon aangeven in de revolutie op het gebied van SD-, HD- en DV-productie. Er is voor Apple geen betere plek denkbaar om zijn toonaangevende producten op het gebied van desktop video te demonstreren.

Apple presenteert tijdens IBC een breed aanbod van geavanceerde videoproductieoplossingen die beantwoorden aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers, zoals filmmakers, videoproducenten, multimedia-ontwikkelaars, creative directors en webontwikkelaars.

Op de stand van Apple kun je kennismaken met diverse innovatieve producten,
zoals: Final Cut Pro, Cinema Tools, Shake, DVD Studio Pro, QuickTime Broadcaster, QuickTime Streaming Server 4 en ondersteuning voor MPEG-4 (.mp4), MPEG-2-afspeelfunctionaliteit, AAC Audio en meer.

Gedurende de gehele beurs zullen vertegenwoordigers van Apple een uitgebreid programma van instructieve en onderhoudende presentaties verzorgen waarin de producten en oplossingen zullen worden gedemonstreerd die Apple in staat hebben gesteld zich te ontwikkelen tot een van de belangrijkste bedrijven binnen de digitale-videorevolutie.
 
Lees meer op de desbetreffende pagina op de site van Apple.

Reageer op artikel:
Apple aanwezig op IBC 2002.
Sluiten