Bert
Bert Nieuws 21 september 2002
Leestijd: 1 minuut

28 september Appledag Stichting Klokhuis

Over een week is het weer zover, dan organiseerd de Stichting Klokhuis weer haar zoveelste Appledag in “De Blokhoeve” van 10.00 tot 16.00 uur in Nieuwegein.
Deze Appledag zal bijna geheel in het teken staan van hun 20-jarig jubileum want op 20 augustus 1982 is deze stichting door enkele leden in het leven geroepen.

Donateurs (zoals ondergetekende) hebben inmiddels informatie in de vorm van twee boekjes ontvangen, het Klokhuismagazine, dit is een onafhankelijk kwartaalblad wat de stichting uitgeeft naar de donateurs en als extra een boekje over MacOSX voor de gewone gebruiker.
In het Klokhuismagazine staat naast de aandacht voor het jubileum en de gebruikelijke informatie zeer veel informatie over MacOSX en met name over Jaguar, antivirusprogramma’s, FireWire versus USB, performancetips enz.
In het extra boekje “MacOSX voor de gewone gebruiker” staat oa. veel informatie over welke invloed Unix, de basis van MacOSX, heeft op het dagelijks gebruik van onze Mac.
Hier wordt dan ook op zeer heldere wijze uitleg gegeven wat we wel en niet moeten doen m.b.t. vensters, voorkeuren, de Dock, bijgeleverde software, onderhoud, MacOS9 enz. enz.
Daarnaast staat er nog een compleet overzicht in vermeld van alle sneltoetsen.

Wil je meer weten over de Appledag(en) en donateur worden ga dan even naar de site van de Stichting Klokhuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.