Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 26 augustus 2002

Nieuw: MacOSX.nl Client

Alle Mac gekken opgelet! Het wordt nu nog makkelijker om de juiste Mac fans te benaderen via onze speciaal gemaakte client. We hebben lang zitten knutselen, en de eerste public preview is online! Vanaf nu zie je bovenaan in de balk hoeveel mensen er online zijn, maar daar zit nu ook een link naar de MacOSX.nl Client web site, waar je altijd de laatste versie van de Client kan downloaden.

Je kan met de client momenteel chatten met andere gebruikers en de laatste artikelen en forum berichten lezen. Natuurlijk zullen we de client uitbreiden naar jullie wensen. Om gebruik te maken van de client moet je wel een gebruikersnaam en wachtwoord van het forum hebben, daarnaast werkt hij alleen in Mac OS X (in de toekomst zal misschien ook een Mac OS 9 versie komen).

MacOSX.nl Client

Reageer op artikel:
Nieuw: MacOSX.nl Client
Sluiten