Netscape 7 uit…

5 reacties

Netscape heeft 3 maanden na hun eerste preview van de nieuwste versie van Netscape eindelijk de echte versie uitgebracht.

In de nieuwste versie zijn veel nieuwe mogelijkheden beschikbaar. Zoals: Full Screen Mode, radio, en nog veel meer…. Hopelijk kunnen we nu ook weer girotellen onder 10.2!

Ik heb hier al eerder een artikel over geschreven dat hier te lezen is.

Download

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Gatekeeper

  Ik heb zojuist Netscape 7 geinstalleerd in Jaguar. Netscape startte 1 keer op en daarna ‘nie wieder’… Ook niet na herinstallatie, herstart e.d. Wanneer ik Netscape op wilde starten kreeg ik een heel interessant maar weinig functioneel verticaal streepje op mijn scherm, and ‘that’s it, folks’…

  Heeft iemand hier iets zinnigs over te melden???

 • Profielfoto
  Freerk

  Hoi,

  Het inloggen van netscape 7 wil niet onder Jaguar. (zie mozilla.org). Wat je wel kunt doen is opstarten via profile manager geloof ik. Maar het is niet echt de moeite vind ik.

 • Profielfoto
  MacAttack

  Tssssss Freeerk Ik heb Jaguar en Netscape en’t werkt gewoon supergoe Netscape is terug in de running bij de beste brouwers

 • Profielfoto
  sensei

  Netscape doet weer mee! Vind het een erg snelle en prettige browser onder 10.2. In ieder geval snellere rendering dan onder Internet Explorer. :)

 • Profielfoto
  Webbiker

  Oke, bij Full Screen mode verwachtte ik zoiets als de Kiosk-modus in Explorer op Windows. Na een tijdje zoeken in de Help-bestanden werd me verteld dat de Full Screen modus te vinden zou zijn in het View-menu of anders F11. Ehm, ik kweenie hoor, maar in het View-menu geen Full Screen optie en F11 gaf geen reactie. Weet iemand hoe dit zit?