MSN naar Mac OS X

5 reacties

Microsoft heeft aangegeven volgend jaar een OS X versie van haar MSN browser te lanceren. Dit wordt gemeld door Macworld. Dit zal dan de eerste keer zijn dat er een MSN versie voor de Apple verschijnd

Of ze hiermee willen gaan concureren met .mac is vrijwel wel zeker. Alleen denk ik dat niet veel Maccers op een microsoft oplossing zitten te wachten. Dus zoek je nog een alternatief kijk dan eens op onze donatie pagina voor onze oplossing…

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  boesboes

  Wat is me dit nu?!

  Dit zal dan de eerste keer zijn dat er een MSN versie voor de Apple verschijnd

 • Anoniem

  Je hebt toch al gewoon MSN Messenger voor Mac.
  Alleen geen MSN Explorer ofzo voor Mac

 • Profielfoto
  Igor

  Ja daar gaat het stukje dus over. Dat er dus een soort MSN explorer komt. Dit is een email-client anti virus en vanb alles in één

 • Profielfoto
  Elger

  dus het werkt niet.:) en geef mij maar allemaal losse componenten. als er daar 1 niet van werkt kan je dat zo vervangen. (kan met apple framworks ookwel, maar is voor mij nog niet te begrijpen).

  ik geef liever mn geld uit aan Apple, want dan krijg je echt de garantie dat het werkt. En er komt dan meteen weer nieuw spul uit van apple. Microsoft is altijd al niets geweest en zij geven het geld uit aan niets.

  ik zei het al een keer: Stel; je hebt 30 miljard en besluit een besturingssysteem te maken.

  Microsoft verdient goed geld aan die halfproducten, laat ze de mac markt niet verder aantasten als wat ze al gedaan hebben. Of laat ze maar eens 6 mld pompen in een goed werkend os voor pc; en gratis verspreiden. van de softwarelicensies van hun eigen software die ze daarin kunnen promoten kunnen ze alsnog genoeg geld krijgen.

  groeten van Elger.
  geschreven met IE.

 • Profielfoto
  scorpio

  Een beetje extra concurrentie kan natuurlijk nooit kwaad. OS X is een goed besturingssysteem dat volgens mij door steeds meer mensen word ontdekt. En Microsoft speelt hier maar een kleine rol, Apple heeft zijn eigen goede applicaties (mail, iChat, iTunes, AppleWorks, noem maar op) en de rest is wel uit de unix/open source wereld te halen. Op zich een goed teken dat ze dit platform te belangrijk vinden om te verwaarlozen, zolang iedereen uiteindelijk maar zelf kan kiezen welke software hij installeert. :)