MacOSX.nl Nieuwtjes

Door: Adriaan Mol - 7 reacties

De layout van MacOSX.nl is een klein beetje aangepast zoals je kunt zien. Maar belangrijker is dat er nog veel meer gaande is. Vanaf nu is het mogelijk voor trouwe bezoekers om te doneren. Binnenkort kunnen jullie een chat-client verwachten waar je lekker kan chatten met de andere MacOSX.nl bezoekers. Deze client is een Carbon applicatie die voorlopig alleen nog in Mac OS X zal draaien, maar snel ook in Mac OS 9. Ook kan je de laatste artikelen en forum berichten lezen. In de toekomst zal dit programma worden uitgebreid naar jullie wensen, we hebben natuurlijk eerst wat feedback nodig.

Er zullen binnenkort nog meer nieuwe leuke dingen komen, maar dat blijft nog een verassing. Jullie kunnen de chat-client snel verwachten. Er moet alleen nog een applicatie icoon gemaakt worden (dus mensen die interesse hebben, mail je creatie naar [email protected], je zal een speciale vermelding in de about-box krijgen indien we jouw icoon gebruiken).

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  Jag-Tintje.

  Helaas heb ik deze week geen tijd om een icon te maken. Ik zal eens zien wat er dit weekend van komt. Ik hoop dat het lukt.

  Laten jullie ook alle redelijk – tot goede icons ergens zien? dat zou kewl zijn.

 • Profielfoto
  mailking

  :)
  k’was gisteren nog toevallig laat aan de bak… kzag dat je er een blokje bij had gemaakt. kwist niet dat dat er pas stond… Ben ik misschien de eerste donateur?

  mk

  ohja, waar moet een icon aan voldoen [maten, kleuren etc]

 • Profielfoto
  MacMickey

  Ik neem aan dat het een schaalbaar icon moet zijn??Hmmm moeten we nog ff verder fröbelen…

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  mailking! Nee je bent de tweede! Bedankt trouwens!;)
  Het icontje moet nergens aan voldoen, als het er maar een beetje leuk (en herkenbaar?) uit zien.

 • Profielfoto
  Danny Dikker

  :D Oh lachen,krijgen we straks allemaal apple-lovers op de chat.

  I like that.

 • Profielfoto
  onem

  He Adriaan,

  kun je geen counter maken zodat je kunt zien hoeveel mensen zich hebben aangemeld, eventueel met namen.

  Greetings

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ow, aangemeld voor het doneren bedoel je? Of gewoon het forum? Wanneer er genoeg mensen hebben gedoneert komt er een lijsje op de site en een counter. Ook krijgen ze een speciale “Donateur” vermelding in het forum. Daarnaast zie je in de About Box van de client ook de donateuren staan.