Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 20 augustus 2002

MacOSX.nl Nieuwtjes

De layout van MacOSX.nl is een klein beetje aangepast zoals je kunt zien. Maar belangrijker is dat er nog veel meer gaande is. Vanaf nu is het mogelijk voor trouwe bezoekers om te doneren. Binnenkort kunnen jullie een chat-client verwachten waar je lekker kan chatten met de andere MacOSX.nl bezoekers. Deze client is een Carbon applicatie die voorlopig alleen nog in Mac OS X zal draaien, maar snel ook in Mac OS 9. Ook kan je de laatste artikelen en forum berichten lezen. In de toekomst zal dit programma worden uitgebreid naar jullie wensen, we hebben natuurlijk eerst wat feedback nodig.

Er zullen binnenkort nog meer nieuwe leuke dingen komen, maar dat blijft nog een verassing. Jullie kunnen de chat-client snel verwachten. Er moet alleen nog een applicatie icoon gemaakt worden (dus mensen die interesse hebben, mail je creatie naar [email protected], je zal een speciale vermelding in de about-box krijgen indien we jouw icoon gebruiken).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl Nieuwtjes
Sluiten