Jaguar eindelijk uit!

9 reacties

Even nog een officieel berichtje: Jaguar is eindelijk officieel uit!

Over Jaguar de nieuwe versie van Mac OS X, ook wel 10.2 genoemd, is veel geschreven. Dit is eigenlijk de eerste echte versie van Mac OS X, de versies hiervoor worden eigenlijk nog als beta versies gezien.

Voor meer info kijk op de Apple site.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Dennis Bijl

  Ik heb een copy al begin deze maand besteld en ben er eigenlijk ervan uitgegaan dat ik ‘m ook op de 24ste ook zou ontvangen maar als ik bij m’n bestel overzicht op de applestore site kijk dan staat er nog steeds “Being Assembled”. ??? Balen ik wil zo graag upgraden! Heeft iemand al de “officiele” versie al in huis?

  Gr, D :angry:

 • Profielfoto
  Gatekeeper

  Ik heb zojuist bij Dixons de officiele versie gekocht en ben net klaar met de installatie. Hiervoor had ik 10.1.5 en ik moet zeggen dat ik nog niet echt onder de indruk ben van 10.2 maar misschien moet het groeien…:)

  In ieder geval heb ik nergens compatibiliteitsproblemen mee en alles werkt nog, maar gezien de belachelijke prijs van Jaguar ben ik ‘gematigd enthousiast’ over deze (te) dure upgrade!! ???

 • Profielfoto
  rbroen

  :( Op 22 augustus is mijn Jaguar verstuurd, maar het is er nog niet:(

 • Profielfoto
  Dennis Bijl

  Eigenlijk is het te gek voor woorden dat je Jaguar bij dixons gewoon kan kopen terwijl het bij de producent (Apple) een aantal dagen later geleverd wordt :angry:

 • Profielfoto
  Gatekeeper

  Nadat ik Jaguar geinstallerd heb wil ik het programma iChat eens proberen. Nou blijkt dat je dan een AOL adres of een .Mac adres moet hebben?? Begrijp ik het dan goed dat je iChat niet aan hotmail kunt koppelen zoals MSN of snap ik er nou al niks meer van? :(

 • Anoniem

  Nee iChat kan je alleen maar gebruiken voor AOL en .Mac (alias iTools)

 • Profielfoto
  jamba

  wat duidelijk is dat er enkel zijn die bij het installeren niet opletten en dan rustig door klikken.Er waren al wat “nare” berichten over niet zo snel.Bij de installatie procedure word gevraagd of je de systeem instellingen wil behouden .enz maar als derde optie krijg je wis en installeer.Dit is verre weg de beste DAN zal Jaggie sneller worden.Ik heb het verschil in de winkel mogen zien.backippen die hap en schoon installeren is het devies..Gate keeper!!!
  Aljo

 • Profielfoto
  Wolter

  :) op vrijdag 23 augustus 12.15 werd bij mij reeds het pakketje Jaguar afgeleverd gelijk geĆÆnstalleerd, draait als een zonnetje:)

 • Profielfoto
  scorpio

  Tot mijn verrassing stond bij mij TNT ook afgelopen vrijdag de 23ste rond 11 uur voor de deur met Jaguar. Geen problemen met de upgrade en het werkt prima. Zag dat er ook een upgrade voor mijn base station firmware in zat naar 4.0.6, niet direct duidelijk te vinden maar schijnt wel nodig te zijn voor rendezvous toepassingen. ???