iPod Software Updater 1.2 niet uit?

Door: Adriaan Mol - 3 reacties

Volgens MacNN zou de Apple iPod Software Updater 1.2 gister wat later uit komen, maar dit is niet gebeurt. Tot mijn verbazing, want MacNN is toch een erg vertrouwlijke bron. We kunnen de update dus waarschijnlijk wel erg snel verwachten..

Nieuw in deze update is:

Een tijdje geleden hebben wij ook een iPod Software 1.2 roddel ontvangen, deze kan je hier lezen.

Artikel MacNN

Update Dit komt van de Apple website: “Available in early August, the iPod 1.2 software update adds support for Sound Check, Audible.com, and other new features to iPods.”

Update Inmiddels is hij vandaag uitgekomen, zie op de iPod web site wat allemaal nieuw is! iPod Software Download.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Igor

  Op versiontracker staat hij er al!

 • Profielfoto
  Kees Wibra

  net gedownload en geinstalleerd. Het duurt eeeerg land voordat je installer klaar is. Waarschijnlijk omdat geluidvolume van alle 1300 files op elkaar afgestemd moeten worden. Verder zitten alle beloftes er in plus een timer waar ik al heel lang op hoopte. Echter de grafische presenatie van de equalizer heb ik nog niet gevonden…

 • Profielfoto
  Kees Wibra

  zodra de ipod aangekoppeld is en op het bureaublad staat, verschijnt op de iPod zelf de knipperende tekst ‘koppel niet los’. Dit is erg verwarrend…. Dit is geen waarshuwing omdat ie aan het updaten is, maar gewoon een aanduiding dat je de iPod in iTunes of het bureaublad eerst moet verwijderen voordat je de kabel loskoppelt… Melding kan dus duidelijker. :0