Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 10 augustus 2002
Leestijd: 1 minuut

iCal

Sinds gister heb ik één update aan de site kunnen vinden. (Het kan ook zijn dat ik dit eerder over het hoofd heb gezien). Er is een nieuwe site over iCal toegevoegd. iCal is alweer een nieuw programma in de i-serie. Dit keer is het een kalender- en agenda-programma. Het programma werkt moeiteloos samen met bluetooth-telefoons en natuurlijk met de iPod. Door de update van de iPod kun je nu al je afspraken en verjaardagen in je iPod bijhouden. Zo wordt de iPod een erg muti-functioneel apparaat. Dus of er nog een iMate aankomt…

Apple heeft dus nu zelf alle nieuwtjes over iCal op een rijtje gezet. iCal zal in September te downloaden zijn. Je hebt er alleen wel 10.2 voor nodig!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iCal
Sluiten